جشن هفته کتاب و بزرگداشت روز کتابدار در دانشکده دندانپزشکی بابل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی بابل، امروز 3 شنبه 25 آبان ماه ساعت 10 جلسه تقدیر از کتابداران دانشکده با حضور دکتر احسان موعودی ریس دانشکده، دکتر امیر کیاکجوری ریس کتابخانه و آقای هادی عباسیان مدیر امور اداری در سالن سمینار برگزار شد.

در این جلسه ابتدا دکتر کیاکجوری ضمن خیر مقدم به ریاست دانشکده، مناسبت هفته کتاب را به کتابداران تبریک گفتند و برایشان آرزوی موفقیت کردند. خانم معصومیان مدیر داخلی کتابخانه، آمار و گزارشاتی درباره عملکرد کتابداران در دوران کرونا و برنامه استراتژیک کتابخانه ارائه کردند. در پایان دکتر موعودی ضمن قول خرید کتاب برای کتابخانه بمبلغ 20 میلیون تومان، با اهدا لوح از تلاشهای پرسنل کتابخانه تقدیر و تشکربعمل آوردند.