بروشور راهنمای خدمات کتابخانه

آشنایی با کتابخانه دانشکده دندانپزشکی بابل

سال تاسیس دانشکده: 1369

مقدمه

کتابخانه دانشکده دندانپزشکی بابل در سال 1369 با 150 جلد کتاب اهدایی کتابخانه مرکزی دانشگاه، به صورت رسمی شروع به کار کرد. کتابخانه با 200 متر مربع مساحت شامل مخزن، سالن اینترنت، اتاق فهرست نویسی و سالن مطالعه می باشد. کتابخانه در حال حاضر با مجموعه ی تخصصی7200 جلد كتاب فارسي، 3500 جلد كتاب لاتين، 43 عنوان نشريه لاتين، 22 عنوان نشريه فارسي وبیش از 1000عنوان پايان نامه فعاليت می کند.

این کتابخانه بعنوان تنها مرجع تخصصی دندانپزشکی در سطح شهر، از کیفیت بالای پوشش موضوعی برخوردار است و وظیفه خود میداند به دندانپزشکان این شهرستان سرویس دهی نماید. لذا دندانپزشكان غیر هیات علمی این شهرستان میتوانند با معرفی يكي از اعضاء رسمي دانشكده، به عضويت كتابخانه درآيند.

این دانشکده با 11 بخش در 9 رشته تخصصی در دو مقطع دندانپزشکی عمومی و تخصصی نیز 3 رشته PHD مواد دندانی و دو مرکز تحقیقات فعالیت میکند و از دانشگاههای معتبر در سطح کشور شمارده میشود.

اهداف کلی

• پشتیبانی از اهداف آموزشی ، پژوهشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل از طریق تأمین نیازهای اطلاعاتی  استادان ، دانشجویان،  پژوهشگران و سایر کاربران .
  • به کارگیری شیوه های نوین کتابداری و اطلاع رسانی و تکنولوژی های پیشرفته اطلاعاتی درجهت استفاده بهینه از نیروی انسانی ، منابع و امکانات به منظور اشاعه سریعتر اطلاعات ، افزایش دسترسی به آن و عرضه فعالانه خدمات .

اهداف و وظایف

فراهم آوری امکانات دسترسی به منابع از طریق پرتال کتابخانه دانشکده و شبکه های اجتماعی برای استفاده کنندگان منابع و اطلاعات، وظیفه اصلی کتابداران این مرکز در راستای ارتقاء آموزش و پژوهش است. از این رو، وظایف ذیل برای کتابخانه در نظر گرفته شده است:

• نیاز ستجی، سفارش و گردآوری منابع چاپی و الکترونیکی
  • خدمات فنی (فهرستنویسی و سازماندهی متناسب با مراجعان)
  • راهنمایی و آموزش مراجعان در استفاده و بازیابی منابع
  • برآوردن نیاز گروههای آموزشی و پژوهشی با برگزاری کارگاهها
  • ایجاد گروه اطلاع رسانی الکترونیکی در شبکه های اجتماعی
  • برگزاری نمایشگاه کتب نمایشگاهی

جامعه استفاده کننده کتابخانه

• اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی و هیات علمی مهمان
  • دانشجویان مقاطع عمومی و تخصصی دندانپزشکی
  • کارکنان دانشکده دندانپزشکی بابل
  • دندانپزشکان سطح شهر ( با معرفی نامه هیات علمی رسمی دانشکده)، دانشجویان سابق فارغ التحصیل این دانشکده، دانشجویان سایر دانشگاهها با تایید اساتید دانشکده

شرایط عضویت

پر کردن فرم انلاین کتابخانه از طریق نرم افزار کتابخانه دیجیتال با در دست داشتن شماره نظام پزشکی و دانشجویی برای اساتید و دانشجویان

مدت عضویت

مدت عضویت برای اساتید رسمی و پیمانی تا پایان دوره استخدامی یا تسویه حساب با دانشکده

• مدت عضویت برای دانشجویان تا پایان دوره تحصیلی
  • مدت عضویت برای اعضا خارج از دانشکده یکسال
  • مدت عضویت برای کارکنان تا بازنشستگی یا تسویه حساب با دانشکده میباشد.

مدت و تعداد امانت

1. برای اعضای هیات علمی و دانشجویان دوره تخصصی، تعداد 5 جلد کتاب به مدت 30 روز و 1 جلد کتاب داخل سالنی (کمتر از 1 روز)
  2. برای دانشجویان دوره عمومی و PHD تعداد 5 جلد کتاب به مدت 15 روز و 1 جلد کتاب داخل سالنی(کمتر از 1 روز)
  3. برای کارکنان تعداد 2 جلد کتاب، به مدت 15 روز
  4. برای اعضای بیرون سازمانی 2 جلد کتاب به مدت 10 روز با کارت معتبر(ملی،گواهینامه،دانشجویی دانشگاه متبوع) امانت داده میشود.

جریمه تاخیر و مفقودی کتاب

چنانچه امانت گيرنده نتواند عين منبع امانتي را عودت دهد، علاوه بر پرداخت جريمه ديركرد، موظف به تهيه و تحويل اصل آن حداكثر ظرف مدت يك ماه مي باشد و تشخيص چگونگي امر به عهده مسئول كتابخانه مي باشد.

جريمه دير كرد به ازای روزانه 3000 ریال محاسبه خواهد شد.

چنانچه منابع امانتي گمشده در بازار (داخل و خارج كشور) ناياب باشد امانت گيرنده بايستي با صلاحديد مسئول و نياز كتابخانه منبع ديگري را جايگزين  نمايد.

راههای تماس با ما

تلفن دانشکده           9-01132291408

داخلی بخش امانت                         177

داخلی بخش خدمات فنی                176